Startsida / Företagsevent & Kickoff

Företagsevent/kick-off

Dags för kick-off eller företagsevent?

Låt våra spännande och annorlunda aktiviteter bli till upplevelser man inte glömmer. Vi hjälper er att ladda picknickkorgen inför stundande utmaningar, meddela oss bara vid er bokning så har vi en korg redo som ni enkelt kan packa med er. I år är aktiviteterna många – men valet är ditt!

 

Vad är ni på jakt efter?

Varje företag/lag/organisation har olika mål och behöver ha tydliga mål. Så vad vill ni ha ut av er kick-off? Hos oss finns möjligheten att kombinera konferensen med aktiviteter. Håll möten i en kreativ miljö fylld av laganda, där ni tillsammans kan vässa formen. Hos oss finns perfekta atmosfären för att tillsammans påbörja, eller fortsätta, resan mot att bli ett vinnande och starkt lag!

Upptäck roliga aktiviteter i eleganta och unika miljöer

Att hitta den perfekta platsen för företagseventet kan vara en förutsättning för ett riktigt lyckat evenemang. Med ett hotell nära alla aktiviteter kommer ni enkelt kunna aktivera er på alla möjliga sätt. I närheten finns bland annat älgsafari, hembygdspark, museum, High Chaparral och en äventyrlig höghöjdsbana. Alla aktiviteter är sorterade områdesvis.

 

Sport & tävlingar – aktiviteter som är omtyckta vid kickoffer

Att få tävla och utöva sporter har under alla år varit väldigt omtyckt vid företagsevent och kickoffer. Hos oss kan ni enkelt nå härliga cykelleder, spela padel, golf, minigolf, paddla kanot eller köra segway och mountainbike. Aktiviteterna ger er möjlighet att utvecklas, tävla och ha kul tillsammans. Vem har egentligen mest stake i gänget? Släpp lös tävlingsdjävulen i er och låt svaret på frågan komma därefter.

 

 

Skräddarsy ert kommande företagsevent

Låt det bli till något oförglömligt. Ring till oss så hjälper vi er att boka och arrangera en kickoff efter just era önskemål och behov. Er beställning blir till något alldeles unikt – innehållande små som stora äventyr, omhändertagna i en genuin och familjär miljö. Välkomna till oss på Hotel Vidöstern i Värnamo!

High Chaparral

Golfpaket i Värnamo med omnejd

Isaberg Mountain Resort

Besök Nationalpark Store Mosse

Paketerbjudande – Vandalorum

Paketerbjudande – Vandalorum