Startsida / Kontakt / Jobba hos oss

Lediga jobb

Receptionist – Deltid

Även om det inte känns så, så närmar vi oss faktiskt hösten och då behöver vi bli fler i receptionen.

Vi söker dig som vill vara med och överträffa våra gästers alla förväntningar. Våra receptionister har alla spring i benen och drivs av arbetsglädje, nyfikenhet och passion. Vi lägger därför stor vikt vid din personlighet och vi vill att du brinner för både din egen och branschens utveckling. 

Som person är du driftig, ansvarsfull, utåtriktad och serviceminded med en stark teamkänsla. Du har lätt att både leda och bli ledd, gärna tidigare erfarenhet av reception, en hög yrkesstolthet och förkärlek att alltid leverera service i världsklass. Dessutom pratar och skriver du både svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna äldre sökande. 

I din tjänst så är det lika självklart för dig att guida om vad som finns att se i och omkring Värnamo, som att se till att våra konferensgäster gillar det vi gör och kommer tillbaka. Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med nya utmaningar varje dag? Är du duktig på det du gör? Har du öga för detaljer och själv älskar att mötas av leenden? Då är det dig vi söker! 

Tjänsten kommer att tillsättas september/oktober.  Skicka in din ansökan till lena@hotelvidostern.se med CV och en personlig presentation av dig själv. 

Urval sker löpande.  Så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Morgonpigg frukostvärdinna – varannan helg – tillsatt

Då en av våra frukostvärdinnor har lite mycket i skolan nu så söker vi hennes efterträdare.

Tjänsten är på varannan helg och arbetstiden är 05.00-10.00, lördag och söndag. Perfekt att kombinera med skola eller ha som ett extrajobb. 

Vi söker nu dig som vill vara med och överträffa våra gästers förväntningar. Vår frukostpersonal har spring i benen och drivs av arbetsglädje, nyfikenhet och passion. Vi lägger därför stor vikt vid din personlighet och vill att du brinner för mötet med människor. 

Som person är du driftig, utåtriktad och har en stark känsla för service. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom restaurang. Du är en ambassadör för både hotellet och Värnamo, så vi ser också att du har ett intresse för vad som händer i vår omgivning. Dessutom pratar du svenska och engelska obehindrat. 

Så, om du älskar doften av nybryggt kaffe på morgonen så kanske detta är jobbet för dig. Välkommen med din ansökan snarast. Tillträde omgående! 

Skicka den till 

lena@hotelvidostern.se 

Extrapersonal till vår housekeeping – tillsatt

Gillar du att få andra att trivas och ordning och reda?

Då kanske du är rätt person till vår housekeeping. Vi söker en person som kan hoppa in lite extra när vi har hög belastning. Arbetstiden är oftast från kl 8.00 – 16.00 vardagar, eller enstaka timmar vid behov.  Vi har fantastiska tjejer som städar våra hotellrum men ibland hinner inte ens de med och det är då du kommer in i bilden. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna gå hem i vettig tid och ha en bra tid hemma också. 

Ibland kan man behöva hoppa in lite extra även på helgerna. 

Välkommen med din ansökan till lena@hotelvidostern.se